Spring naar de inhoud

Sportclubs en verenigingen

SPORTCLUBS EN VERENINGINGEN.

Een “MEET & JUMP” is een éénmalige “PROMO”-ontmoeting tussen jullie sportclub of vereniging en JumpWorld. Deze ontmoeting kan tijdens de week voor groepen van 25 tot 100 springers. De term “MEET & JUMP” gebruiken we om de gelegenheid te bieden ons park te leren kennen en op een ontspannen manier een TOP-activiteit of FUN-moment te organiseren!

JumpWorld is een permanent trampoline park in Waregem en heeft een totale oppervlakte van 1500m2. Het park is onderverdeeld in verschillende zones waarin je steeds het “gevecht” aangaat met jezelf, je vrienden en de zwaartekracht. Je zal namelijk niet alleen fysieke hoogtes bereiken, maar ook met je sportclub of vereniging zal je momenten beleven die je nog nooit ervaren hebt. Staan jullie ook al te popelen om jullie leden – vrijwilligers en spelers onderuit te zien gaan op de Wipeout? Of een wedstrijdje Dunken, Dodge- of Cage Ball? Of misschien in Matrix stijl tegen de muren lopen? Bij JumpWorld zullen de trampolines jouw sportclub of vereniging naar een hoger niveau brengen.

Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen in de “Happy Bar” met een drankje en/of een hapje.

 Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat trampolinespringen erg gezond is. Door trampoline te springen activeer je het lichaam en optimaliseer je daarmee de werking van alle lichamelijke processen. Is zo effectief, kost maar zo weinig tijd en is zo ontzettend veelzijdig. Hierdoor is de trampoline geschikt voor iedereen!

 Interesse? Klik hier en we nemen zo spoedig mogelijk kontakt!