Spring naar de inhoud

Free jumpen

1 uur

€ 10,00

(per pers.)

Free jumpen

2 uur

€ 16,00

(per pers.)

Happy hour

2 uur

€ 10,00

(per pers.)

duo-jump
1 + 1 gratis

1 uur

€ 10,00

(prijs voor 2 pers.)

Wil je komen springen in JumpWorld? Super! We raden wel aan om op voorhand online te reserveren en te betalen, zo worden wachtrijen aan de kassa vermeden.

Bovendien betaal je bij een online reservatie 2€ per jumper minder dan wanneer je aan de kassa betaalt.

Opgelet, je moet minstens 6 jaar oud zijn om alleen te mogen jumpen, maar het kan wel als “DUO JUMP” (Ouder + Kleuter = 10€).

Om veiligheids- en aansprakelijkheidsredenen kunnen we alleen geregistreerde klanten aanvaarden. U hoeft u slechts 1 maal te registreren bij uw eerste reservatie (of vooraf). Bij de volgende reservaties kan u zich aanmelden met uw paswoord. Uw persoonlijke gegevens worden aan niemand doorgegeven en worden super beveiligd. Af en toe sturen we een boodschap om U op de hoogte te houden van activiteiten of promoties bij JumpWorld maar als je die niet wil ontvangen dan kan dat ook.

Online reserveren is heel eenvoudig. U kiest de datum, het uur en hoelang je wil jumpen. Pas dan moet je je aanmelden (of registreren als het uw eerste reservatie is) en dan kan je betalen. Let op: een online reservatie is pas geldig mits betaling!

Bij het jumpen is het dragen van JumpWorld antislip sokken verplicht omwille van uw eigen veiligheid. Deze sokken zijn een verplichte, éénmalige aankoop van € 2. U kan deze bijbestellen bij uw online reservatie.

Voor eigen veiligheid en herkenbaarheid staan we enkel sokken van JumpWorld toe op onze trampolines. Als je sokken hebt van een ander trampolinepark (tonen aan de kassa) kan je sokken van JumpWorld aankopen voor 1€ en je behoud de andere sokken van het trampolinepark.